הוספה להזמנה קבועה
פתח הזמנה קבועה חדשה
כניסת לקוחות רשומים

עוגיות מרציפן, קוקוס וליקר אמרטו

עוגיות מרציפן, קוקוס וליקר אמרטו – מיקי שמו

כל מרציפן יתאים להכנת העוגיות האלו, אבל אם אתם מצליחים לשים את ידכם על מרציפן שמכיל 60% שקדים – מה טוב. את האמרטו, ליקר השקדים, אפשר להחליף ברום או ברנדי.

6 מנות

200 גרם מרציפן איכותי, חתוך לקוביות
2 ביצים + 2 חלבונים
150 גרם חמאה, רכה
1 כוס (200 גרם) סוכר חום דמררה
1 כף קמח תפוחי אדמה, עדיף מנופה
5 כוסות (350 גרם) קוקוס טחון
2 כפיות ליקר אמרטו או רום או ברנדי

לציפוי: סוכר לבן

אופן הכנה:

מניחים את המרציפן ואת 2 החלבונים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים את החמאה והסוכר החום במיקסר ומערבלים עם וו גיטרה, במהירות בינונית-גבוהה, כ-5 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים באיטיות את תערובת המרציפן ואת שתי הביצים השלמות, בזו אחר זו. מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקוקוס הטחון והליקר ולבסוף את קמח תפוחי האדמה. מערבלים עד שמתקבל בצק דביק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה, או לפחות ל-3 שעות.

מחממים את התנור לחום של 160 מעלות. מניחים גליון נייר אפיה בתבנית.
מרטיבים מעט את הידיים, יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים בסוכר. מסדרים את העוגיות בתבנית במרווחים של 3 ס"מ. מעבירים למקרר לשעה.

אופים כ- 20 דקות, עד שהעוגיות זהובות גם בתחתית.
מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר. העוגיות נשמרות היטב עד שבועיים.

למתכון המלא ולמתכונים נוספים - לחצו כאן !


מוצרים
*****
פרטים נוספים

ביצים גדולות לארג 12 יח

מותג: רמי לוי
11.40 ₪ ליח'
0.95 ש"ח ליחי
*****
פרטים נוספים

ביצים גדולות L ביצי הגליל 12 יחידות

מותג:
11.40 ₪ ליח'
*****
פרטים נוספים

חמאה טרה 100 גרם

מותג: טרה
3.70 ₪ ליח'
3.7 ש"ח ל100 גרם
*****
פרטים נוספים

סוכר דמררה קלאסי סוגת 1 ק"ג

מותג: סוגת
9.30 ₪ ליח'
9.3 ש"ח ללקג
*****
פרטים נוספים

קמח תפוחי אדמה מיה 500 גרם

מותג: מיה
5.10 ₪ ליח'
1.02 ש"ח ל100 גרם
*****
פרטים נוספים

קוקוס טחון לבן מיימונס 100 גרם

מותג: מימונס
3.30 ₪ ליח'
3.3 ש"ח ל100 גרם
*****
פרטים נוספים

תמצית רום אפיכל 50 מל

מותג: אפיכל
4.10 ₪ ליח'
8.2 ש"ח ל100 מ"ל